Zaštita podataka

Pravila o čuvanju Vaših osobnih podataka

Web stranica artemus.hr je vlasništvo Udruge Artemus sa sjedištem u Zagrebu.

 

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Osobni podaci koje dobijemo od Vas sadrže Vaše ime i pojedinosti o kontaktu. Također, tražimo od Vas i neke dodatne podatke, kako bismo vam prilagodili naše usluge. Ti se podaci dobivaju u svrhu održavanja našeg ugovora s vama kako bismo Vam pružili naše usluge i kako bismo ih poboljšali. To uključuje i slanje Vama informacija e-poštom o radionicama i sesijama. Ako želiteprimati naš elektronski mjesečnik, iskoristit ćemo Vaše podatke za kontakt kako bismo Vas obavijestili o našim aktivnostima i ponudama.

S poštovanjem molimo da nam maloljetnici (osobe mlađe od 18 godina) ne daju nikakve podatke.

Obrazac za kontakt

Kada zatražite informacije ili nas kontaktirate na gore opisane načine, možemo zabilježiti vaše ime, e-poštu, Skype ime, telefonski broj, spol, datum rođenja, državljanstvo, profesiju, adresu, fotografiju, posebne vještine, iskustvo i povratne informacije.

Kada se prijavite za jedan od naših događaja, prikupljamo povjerljive i osobne osjetljive podatke kako bismo omogućili što je moguće korisnije iskustvo za Vas. Ako nam pošaljete osjetljive podatke, izričito ćete nam dati pristanak da obradimo te podatke i pohranimo ih.

Da biste platili sudjelovanje, uslugu, članstvo, uplatili donaciju, od vas će se možda tražiti da dostave pojedinosti o debitnoj / kreditnoj kartici, uključujući broj kartice, datume početka i isteka roka valjanosti i šifru vrijednosti potvrde kartice (CVV / CVC). Ako vam je potreban povrat, možemo zatražiti bankovne podatke kako bismo obradili taj povrat. U oba slučaja mi nećemo zadržati Vaše podatke, već će biti pohranjeni od strane banke u zemlji u kojoj ste se prijavili za radionicu, i / ili putem PayPala u skladu s njihovim propisima. PayPal je PCI kompatibilan putem PayFlowa. Vaši financijski podaci bilježe se putem PayPal-a, ali mi ih ne možemo spremiti niti sačuvati. Zadržavamo samo vaše ime, adresu e-pošte, datum plaćanja i iznos uplate.

Kolačići

Web stranica Udruge Artemus: artemus.hr, upotrebljava kolačiće kako bismo vam olakšali prilagodbu vašeg online iskustva. Kolačić je tekstna datoteka koju poslužitelj web stranice stavlja na vaš tvrdi disk. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili isporuku virusa na vaše računalo.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web lokaciju, postavit ćemo privremeni kolačić da bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik. Kada se prijavite, postavit ćemo i nekoliko kolačića za spremanje podataka o prijavi i odabira zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a opcije zaslona kolačići traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, u svoj preglednik spremit će se dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i jednostavno označava poštansku oznaku članka koji ste upravo uredili. Istječe nakon 1 dan.

Sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o Vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcije s ugrađenim sadržajem, ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

Ne dijelimo Vaše podatke

Ne dijelimo vaše podatke. Vaši se podaci čuvaju na sigurnom zaštićenom mjestu i nikada ne prodajemo, ne iznajmljujemo niti posuđujemo te podatke trećoj strani. Podaci su sigurno pohranjeni i dostupni jedino upravnom i administrativnom timu Udruge Artemus.

Kako štitimo Vaše podatke

Vaši osobni podaci sigurno se elektronički pohranjuju kako bismo mogli upravljati našim poslovanjem i pružiti Vam učinkovitu uslugu.

Koja su Vaša prava

Možete zatražiti da Vam pošaljemo datoteku Vaših osobnih podataka, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete zatražiti i brisanje Vaših bilo kakvih osobnih podataka. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Dodatne informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga ili pritužbi u vezi s obradom Vaših osobnih podataka, ako biste željeli vidjeti kopiju Vaših podataka koje držimo ili nam se želite obratiti za bilo što, molimo Vas pišite nam na artemus@artemus.hr

 

U Zagrebu, 18.05.2021., Udruga Artemus